ShareThis

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος τίμησε τον φιλόξενο ιδιοκτήτη του ΙΑΝΟΥ κύριο Νίκο Καρατζά

Σε μια λιτή τελετή στον ΙΑΝΟ, στο πλαίσιο εορτασμού των 30 ετών δημιουργικής παρουσίας, η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος τίμησε την ψυχή του ΙΑΝΟΥ κ. Ν. Καρατζά για την επί σειρά ετών προσφορά φιλοξενίας των εκδοτικών και λοιπών πολιτιστικών δραστηριοτήτων της Ε.Σ.Ε.


Πολλά μέλη αλλά και φίλοι της Ένωσης αναφέρθηκαν στο πολιτιστικό έργο της Ε.Σ.Ε. όπως η αντιπρόεδρος Άννα Χατζησοφιά, ο γενικός γραμματέας Θάνος Τσάμπρας, το μέλος του Δ.Σ. Κώστας Παπαπέτρος, ο πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Σκηνοθετών Χάρης Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Μυλωνάς, ο Αντώνης Σιμιτζής, η Αλεξάνδρα Μπελεγράτη, η Κωστούλα Τωμαδάκη, ο Μάκης Θεοδόσης, ο Αδαμάντιος Πετρίτσης,  ο Πάνος Κοκκίδης, η Ιφιγένεια Κολλάρου, ο Δημήτρης Κολιοδήμος, η Τζωρτζίνα Παλαιοθόδωρου, ο Αλέξανδρος Μαυρόγιαννης, ο Ηλίας Φλωράκης, ο Αλέξης Γιαννούλης, ο Παναγιώτης Δούρος, ο Αρίσταρχος Παπαδανιήλ, ο Λευτέρης Χαρωνίτης, ο Δημήτρης Σταύρακας, ο Σπύρος Καρδακάρης κ.ά.

Ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Αλτής, μαζί με τον πρόεδρο της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρο Κακαβά αναφέρθηκαν στο διαγωνισμό Κύκλου Τραγουδιών (Στίχου) που προκήρυξαν μαζί με το περιοδικό Μετρονόμος του Θανάση Συλιβού.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Νέστωρ της Ε.Σ.Ε. Δημήτρης Ζαννίδης

Φωτογραφίες: Αλίνα Κέκη





Ενημέρωση: 14-11-2019

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος