ShareThis

Τελετή απονομής βραβείων του 5ου διαγωνισμού συγγραφής σεναρίου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος & του 2ου διαγωνισμού συγγραφής θεατρικού έργου της Ε.Σ.Ε. και του ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης

Στο αμφιθέατρο του ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης έλαβε χώρα για πέμπτη συνεχή χρονιά η τελετή απονομής των βραβείων του 5ου διαγωνισμού συγγραφής σεναρίου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και του 2ου διαγωνισμού συγγραφής θεατρικού έργου που οργανώνουν, με την ευγενή υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, από κοινού το ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης με την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος.


Παρέστησαν ο πρέσβης της Κύπρου Κ. Κενεβέζος, ο βουλευτής Επικρατείας Θ. Φορτσάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Ε. Αποστολάκη, ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων Χ. Τεντόμας, ο δ/ντης προγράμματος του καναλιού της Βουλής Κ. Δήμος, ο δ/ντής εταιρικής επικοινωνίας της ΕΡΤ Π. Τσολιάς, οι Θάνος Τσάμπρας, γενικός γραμματέας της Ε.Σ.Ε., Κώστας Καπώνης, ταμίας της Ε.Σ.Ε., Κώστας Παπαπέτρος, μέλος Δ.Σ. της Ε.Σ.Ε., Μάριος Τσάγκαρης, Δημήτρης Ζαννίδης, Βασίλης Σπηλιόπουλος, Μανόλης Τσακίρης μετά της συζύγου του Π. Μανιά, Δημήτρης Κολιοδήμος μετά της συζύγου του Υ. Ρόμαν, Κωστούλα Τωμαδάκη, Δημήτρης Σοφιανόπουλος, Γιάννης Ξανθόπουλος, Πάνος Κοκκίδης, Παναγιώτης Καποδίστριας, Μάκης Θεοδόσης, Ιφιγένεια Κολλάρου, Νατάσα Μποζίνη, Ανδρεάνα Σαπρίκη, Δώρα Μαδαρού, Αλέξανδρος Μαυρόγιαννης, Αδαμάντιος Πετρίτσης, Κλεοπάτρα Σβανά, Γεωργία Χιόνη, Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, μέλη της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, ο Ανδρέας Ροδίτης, η Σοφία Παπαδοπούλου, ο Χρίστος Βεντουρής μετά της συζύγου του Αρτέμιδος Βαρβιτσιώτη, η Ιωάννα Καλυβάκη, η Αθηνά Ξανθάκου, η Ιωάννα Μπλάτσου, ο Πάνος Κατσιαούνης, η Κική Δημητριάδη, η Μαριλίζα Κόντου, ο Γεώργιος Βασιλείου, ο Γιώργος Παντελιάς, η Αθηνά Κωνσταντίνου, ο Ανέστης Πλουμής, ο Μάνος Πολυκρέτης, ο Αίθων Ναρλής, ο Λεωνίδας Παλάσκας, η Αθηνά Μακρίδου, η Πέρσα Ζηκάκη μετά του συζύγου της, ο Αρίσταρχος Παπαδανιήλ, η Πέννυ Μπινιάρη, ο Αλέξανδρος Παπαηλιού μετά της συζύγου του Δέσποινας Καρβέλα και του γιού τους Μάριου, ο Κυριάκος Τοφαρίδης μετά της συζύγου του Κορίνας Αβρααμίδου, ο Αλέξανδρος Βαλκανάς, η Ειρήνη Γιαβάση, η Μαρία Γεωργούλη, η Κατερίνα Γκότση, η Κατερίνα Κρέπη, ο Ιωάννης Γαλανόπουλος,η Άννα Τενέζη, η Βησσαρία Ζορμπά, η Αυγή Παπαδοπούλου, ο Νίκος Ιωαννίδης, ο Βασίλης Ισσόπουλος, ο Βασίλης Ματιάκης, ο Αλέξανδρος Κωστόπουλος, ο Αλέξανδρος Λεονταρίτης, η Ευαγγελία Στρατή, η Κερασίνα Παναγιώτα Κωστάμη, ο Μιλτιάδης Χρηστίδης, κ.ά.

Παρουσιαστές της εκδήλωσης η Αλεξάνδρα Γεωργοπούλου και ο Αλέξανδρος Κακαβάς.

Οι φωτογραφίες είναι των Αλίνας Κέκη, Κωνσταντίνου Καρδακάρη και Μωρίς Γκορμεζάνο.





Ενημέρωση: 17-12-2018

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος